راه اندازی آشپزخانه صنعتی

این دستگاه قابلیت اتصال به انواع گاز شهری و کپسول را داشته و برای آماده سازی حدود 60 کیلوگرم مرغ در ساعت مناسب است در واقع می توانید با این دستگاه 12 عدد مرغ در...

بازدید :2
دوشنبه 6 مرداد 1404زمان :17:37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این دستگاه قابلیت اتصال به انواع گاز شهری و کپسول را داشته و برای آماده سازی حدود 60 کیلوگرم مرغ در ساعت مناسب است در واقع می توانید با این دستگاه 12 عدد مرغ در هر ساعت آماده کنید یعنی در هر سیخ حدود 4 تا 5 مرغ. توان مصرفی این دستگاه برق 220 ولت و مصرف برق دستگاه نیز 40 وات در ساعت می باشد؛ برای استفاده و راه اندازی این دستگاه نیاز به گاز و برق خواهید داشت، استفاده از گاز برای روشن کردن 3 عدد شعله و برق نیز برای به چرخش درآوردن سیخ های فر مرغ بریان روتاری 6 سیخ استانبولی به صورت دوار که باعث می شود تمامی بخش های مرغ به خوبی پخت و بریان شود.

ا مرغ بریان 4 طبقه هالک ین دستگاه به صورت تمام برقی طراحی شده و ابعادی به طول 67، عرض 62 و ارتفاع 156 سانتی متر دارد؛ مرغ بریان 4 طبقه هالک دارای 24 قلاب یا سیخ است و به صورت ایستاده طراحی شده و همانطور که اشاره کردیم به صورت برقی کار می کند و نیاز به برق تک فاز شهری دارد. وزن این دستگاه 62 کیلوگرم بوده و با حرکت دورانی باعث می شود تمامی بخش های مرغ به خوبی پخت و برشته شود؛ در سمت چپ این دستگاه المنت دورانی یا گرد با قدرت 7500 وات تعبیه شده که حرارت و گرمای لازم برای پخت انواع مرغ، بلدرچین، غاز، اردک و… را فراهم می کند.

پخت ذغالی یا هیزمی قطعا شما را یاد کباب و جوجه های ذغالی خوشمزه می اندازد اما جالب است بدانید بسیاری از غذاهای فست فودی را نیز می توان به این شیوه آماده کرد. در واقع یکی از بهترین تجهیزات جهت آماده سازی و تهیه ی غذا به روش سنتی فر پیتزا هیزمی نام دارد. این فر که توسط مجموعه ی ابتکار استیل به فروش می رسد مناسب برای پخت انواع پیتزا به روش سنتی می باشد معمولا پیتزاهای ایتالیایی را به شیوه ی ذغالی و دودی آماده می کنند، در واقع فر پیتزا هیزمی به شکلی تعبیه شده که می توان داخل آن چوب، هیزم یا ذغال قرار داده و با روشن کردن فر و سوختن هیزم یا ذغال پیتزاها طعم دودی و ذغالی بی نظیری خواهند گرفت.

پیتزا به خاطر راحتی در طبخ ، فراوانی در مواد اولیه و روش های پخت جدید که نمونه ای فر پیتزا ریلی S 4080 است بسیار قابل دسترس بوده و از آنجا که با طبع مشکل پسند ایرانیان توانسته به خوبی خود را وفق دهد به غذایی همه پسند و پر رواج تبدیل گشته که نمونه هایی از آن را می توان در منوی حتی فست فود و ساندویج فروشی های کوچک نیز یافت و از طعم خوب آن بهره برد.



مشاهده پست مشابه : مواد زیست‌سازگار در ساخت تجهیزات تهویه
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
راه اندازی آشپزخانه صنعتی راه اندازی آشپزخانه صنعتی کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 147
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 22
  • بازدید کننده دیروز : 21
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 25
  • بازدید ماه : 1235
  • بازدید سال : 14056
  • بازدید کلی : 57736
کدهای اختصاصی