راه اندازی آشپزخانه صنعتی

دستگاه پولیشر لیوان با نام های دستگاه جرم گیر یا پاک کننده ی لیوان و قاشق هم شناخته شده و دارای 5 عدد تمیزکننده ی الیاف نخی است که به صورت دوار می چرخد. کافی اس...

بازدید :3
چهارشنبه 29 مرداد 1404زمان :18:24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دستگاه پولیشر لیوان با نام های دستگاه جرم گیر یا پاک کننده ی لیوان و قاشق هم شناخته شده و دارای 5 عدد تمیزکننده ی الیاف نخی است که به صورت دوار می چرخد.

کافی است از این الیاف نخی به جهت خشک کردن و برق انداختن انواع لیوان و قاشق در رستوران یا تالار پذیرایی خود استفاده کنید تا متوجه کارایی لیوان شور صنعتی شوید. لیوان شور صنعتی فضای کمی را اشغال کرده و به صورت رومیزی طراحی شده و به همین دلیل قابلیت جابه جایی آسانی دارد، این دستگاه برقی بوده و با وارد کردن لیوان داخل یکی از این فرچه ها و حرکت دوار و چرخشی آن ها تمامی رطوبت و خیسی لیوان یا قاشق از بین رفته و ظروف براق خواهند شد. این دستگاه دارای 1 عدد کلید صفر و یک بوده که ضد آب است و می توانید به جهت خاموش یا روشن کردن دستگاه از آن استفاده نمایید. به طور کلی اگر می خواهید رطوبت، جرم و کثیفی ظروف را با سرعت بالا و بدون نیاز به نیروی کار اضافی از بین ببرید لیوان شور صنعتی بهترین انتخاب است؛ چرا که هم به بهداشت کمک می کند و هم سرعت کار را افزایش می دهد و امروزه اکثر رستوران های بزرگ و معروف از این دستگاه کاربردی استفاده می کنند چرا که مهمترین مزیت های این دستگاه عبارت است از:

یخساز صنعتی 80 کیلو تشکیل شده از پلاستیک برای رویه دستگاه و آلومینیوم در بخشی که آیس یا یخ قرار میگیرد می باشد و یک بخش آیس پروتکت ماسک (Ice protect mask) است یعنی ماسکی که در جلوی نمای شیشه به جهت محافظت از پرتاب انواع یخ تعبیه شده و باعث می شود کار با این دستگاه کاملا ایمن و بی خطر باشد. میزان ظرفیت یا تولید یخ در این دستگاه 80 کیلوگرم در ساعت بوده و قدرت موتور آن نیز 250 وات و فرکانس برق مصرفی نیز 50 تا 60 هرتز است. ولتاژ مورد نیاز این دستگاه برای پودر کردن یخ 110 تا 220 ولت می باشد و سرعت چرخش اسنوکن ماشین نیز R/min 1440 (دور بر دقیقه) است.

سرخ کن رومیزی دیجیتالی 12F

قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری را داشته و مواد غذایی را در روغن داغ تا دمای بالا سوخاری خواهد کرد. به طور کلی با سرخ کن رومیزی دیجیتالی می توانید انواع مرغ، بال، فیله های مرغ، استیک، ماهی و… را به صورت ترد و یکنواخت سوخاری کنید. این دستگاه به صورت دیجیتالی طراحی شده و می توان با تنظیم زمان پخت از آن استفاده کرد، 4 کلید یا سنسور تاچ کنترل بر روی دستگاه تعبیه شده تا بتوانید به راحتی سوخاری کردن مواد غذایی را انجام دهید. این سرخ کن درجه دمای 60 تا 200 درجه سانتی گراد را داشته و میزان ظرفیت روغن آن نیز 12 لیتر به صورت مجزا یعنی در کل 24 لیتر به صورت همزمان می باشد.



مشاهده پست مشابه : مواد زیست‌سازگار در ساخت تجهیزات تهویه
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
راه اندازی آشپزخانه صنعتی راه اندازی آشپزخانه صنعتی کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 152
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 7
  • بازدید کننده امروز : 8
  • باردید دیروز : 5
  • بازدید کننده دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 261
  • بازدید ماه : 921
  • بازدید سال : 15033
  • بازدید کلی : 58713
کدهای اختصاصی