close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    راه اندازی آشپزخانه صنعتی

    بازدید : 309
    چهارشنبه 4 مهر 1403 زمان : 14:56

    نکته ی مهم دیگری که باید در خصوص تجهیزات استیل و چدن بدانید قیمت آن است، چدن در مقایسه با استیل ارزان تر است چرا که از مواد اولیه ی ارزانتری ساخته میشود و از طرف دیگر فرآیند ساخت و تولید چدن در مقایسه با استیل ساده تر است و به همین دلیل قیمت ارزانتری دارد.

    تفاوت چدن و استیل

    اجازه دهید پیش از آنکه به بررسی انواع کباب زن بپردازیم ابتدا در خصوص این دستگاه توضیحاتی ارائه دهیم، سیخ گیر کباب دستگاهی است که از آن به منظور سیخ کردن گوشت چرخ کرده آن هم بدون دخالت دست استفاده می شود، در واقع یکی از مشکلاتی که در زمینه ی پخت کباب کوبیده با آن مواجه خواهید شد سیخ گرفتن کباب است و اگر در این زمینه مهارت نداشته باشید گوشت به سیخ نچسبیده و بر روی اجاق می ریزد.

    انواع کباب سیخ گیر صنعتی

    سیخ زدن گوشت آن هم در حجم بالا کار را دشوارتر خواهد کرد برای همین هم باید نسبت به خرید دستگاه کباب زن صنعتی اقدام نمایید، این دستگاه مزیت های فراوانی دارد که در ادامه مهترین آن ها را آورده ایم.

    تفاوت کترینگ و رستوران

    به طور کلی کترینگ ها آماده سازی و پخت غذا را در محل و سرو آن را در مکانی دیگر انجام می دهند. در حقیقت غذا و نوشیدنی در محل مشخص طبخ و آماده شده و در مکان دیگری سرو خواهد شد، این روزها کیترینگ ها جایگاه ویژه ای پیدا کرده گزینه ی مناسبی برای مراسم، جشن، محیط های کاری و … می باشند.

    رستوران و غذاخوری محلی است که در آنجا انواع خوراک و نوشیدنی آماده و در همان جا سرو می شود؛ با وجود اینکه کیترینگ و رستوران هر دو در خدمات و آماده کردن غذاهای متنوع به یکدیگر شباهت دارند اما بین آنها تفاوت هایی هم وجود دارد و ما تصمیم داریم در ادامه به بررسی این تفاوت ها بپردازیم.

    سرخ کن سیب زمینی

    سرخ کن سیب زمینی یک روش صنعتی است که می توان آن را سرآمد ایده پردازی هایی دانست که امروزه به دنیای آشپزی وارد وآن را دچار دگرگونی کرده اند ، سرخ نمودن سیب زمینی در ماهیتابه برای مکان های بزرگ با مشتریان فراوان به روش های قدیمی دیگر امروزه شاید کمی خنده دار و دور از ذهن باشد. سرخ کن سیب زمینی با پخت یک نواخت و طعم و بوی مطبوع تر نوید بخش فرآیند سرخ کردنی بهتر است، که با کاهش مصرف روغن و حفظ کیفیت آن از یک سوی باعث کاهش هزینه ها و از سوی دیگر حفظ سلامتی افراد خواهد شد به همین دلیل سودی که حاصل مدیران و مشتریان می کند دو طرفه و در هر دو سمت بُرد است.

    دستگاه کراکف پز 80 قلابی

    کراکف سوسیس در گذشته به دو روش دودی و آب پز تهیه می شد اما کباب نمودن آن در دستگاه کراکف پزی تفاوت بسیاری را در شکل ومزه به وجود آورده است و تصویر ذهنی کاملاً متفاوتی را نسبت به گذشته ایجاد می کند که هم سالم تر است وهم اشتها آورتر، فقط نیمه خام بودن آن برای بسیاری ایجاد این ذهنیت را می کند که ممکن است مشکل ساز باشد اما این نکته را برای شما یادآور می شویم که این نوع کراکف به خاطر اینکه از کالباس تهیه شده هیچ گونه مشکلی به خاطر نیم پز بودنش ایجاد نمی کند.

    اشتباهات رایج در خرید یخچال و فریزر صنعتی
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : -1

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 74
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 26
  • بازدید کننده امروز : 20
  • باردید دیروز : 303
  • بازدید کننده دیروز : 89
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 356
  • بازدید ماه : 2187
  • بازدید سال : 2187
  • بازدید کلی : 45867
  • کدهای اختصاصی