بر روی فر کلوچه و شیرینی 5 طبقه، دکمه های مختلفی قرار دارد، 1 دکمه برای تنظیم ترموستات و دمای فر به صورت دیجیتالی، 1 دکمه برای تایمر قطع کن برق و گاز به صورت دیجیتالی، 1 دکمه برای خاموش و روشن کردن و قطع چراغ تعبیه شده است. 1 عدد دکمه ی دیگر برای قطع کردن فن هواکش داخل فر و 1 عدد هم برای شیر سیستم بخار در نظر گرفته شده است. نمای این فر از جنس ورق استیل ضد زنگ بوده و برای همین فر کلوچه و شیرینی 5 طبقه دوام و کیفیت بسیار بالایی دارد؛ این فر به صورت سینی ثابت طراحی و تولید شده و از دیگر ویژگی های فر کلوچه و شیرینی 5 طبقه می توان به 1 عدد جرقه زن در جلوی کار و پایین شیر استاندارد شعله اشاره کرد.
همانطور که اشاره کردیم یکی از تجهیزات مناسب به جهت پخت یکنواخت کیک استفاده از قالبی مناسب است، قالب کیک و شیرینی 21*14 سانتی متری یکی از قالب های تولیدی توسط مجموعه ی ابتکار استیل بوده که به صورت مستطیلی شکل تولید و عرضه شده و همانطور که از نام این قالب مشخص است ابعاد دهانه ی قالب 21*14 سانتی متر و ابعاد کف قالب نیز 20*13 سانتی متر است.
از قدیم پیتزا به شکل دایره آماده می شد اما امروزه پیتزاهایی به صورت مربع و پنجره ای شکل هم محبوبیت زیادی پیدا کرده و در بسیاری از فست فودی ها پیتزا به این شکل سرو می شود برای آماده کردن پیتزا مربعی نیاز به قالب پیتزا مربعی 23.5
میباشد. با وجود اینکه انواع پیتزا را می توان در قالب های مربع شکل آماده کرد، اما پیتزای دیترویت نوعی پیتزا به شکل مربع است که خمیری ترد و ضخیم دارد و بسیار شبیه به پیتزای دیپ دیش می باشد؛ در واقع برای آماده کردن پیتزای مربعی پنیر را بر روی خمیر ریخته و بعد از اضافه کردن سس گوجه فرنگی غلیظ، سیر و دیگر ادویه ها افزوده می شود و در آخر هم پنیر بر روی آن ریخته می شود.
مشاهده پست مشابه : آژانس تبلیغاتی رسا وب، راهنمای کامل تبلیغات اینترنتی برای صنف بازرگانی: جذب مشتری تا افزایش فروش | تبلیغات اینترنتی