راه اندازی آشپزخانه صنعتی

دیگ پلوپز صنعتی گازی 7 لیتر با ابعادی به طول 47.5 و عرض 47.5 به شکل دایره ای ساخته شده، ارتفاع این پلوپز 41.5 سانتی متر بوده و همانطور که از نام آن مشخص است به ...

بازدید :11
شنبه 27 ارديبهشت 1404زمان :22:41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دیگ پلوپز صنعتی گازی 7 لیتر با ابعادی به طول 47.5 و عرض 47.5 به شکل دایره ای ساخته شده، ارتفاع این پلوپز 41.5 سانتی متر بوده و همانطور که از نام آن مشخص است به صورت گازی کار می کند.

دیگ پلوپز صنعتی گازی 7 لیترقابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را داشته و به صورت 7 لیتری آماده شده است شما می توانید داخل این پلوپز 3 تا 6 کیلوگرم برنج آماده کنید پس این دستگاه برای 35 نفر مناسب می باشد. از این پلوپز می توان در کارگاه و ادارات کوچک با تعداد کم کارکنان استفاده کرد، بدنه ی این دستگاه از رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشانده شده و از این روی دوام و کیفیت بسیار بالایی دارد.

پاستا پز صنعتی 6 سبد ایستادهدارای 3 شعله است و در بخش پایین نیز فضای کابینتی دارد تا آشپز بتواند تمامی تجهیزات مورد نیاز خود را در نزدیک ترین محل قرار داده و به سادگی به آن ها دسترسی داشته باشد. از این دستگاه کاربردی می توان در کافی شاپ، فست فود، هتل، دانشگاه و رستوران های ایتالیایی استفاده کرد؛ با این پاستا پز می توانید خیلی ساده و البته سریع پاستا آماده کنید. این دستگاه درب استیل دستگیره دار داشته و نمای آن نیز از جنس استیل استنلس می باشد پس کیفیت محصول در برابر رطوبت، زنگ زدگی و ضربه بسیار بالا خواهد بود. از دیگر ویژگی های این دستگاه می توان به توری پاستا اشاره کرد که در هر بخش به صورت جداگانه قرار دارد و شما می توانید به صورت مجزا داخل هر بخش آب ریخته و پاستا را داخل آن آماده کنید؛ همچنین به جهت وارد نشدن آسیب به دست هر یک از توری ها دارای دستگیره ی چوبی نیز هستند.

با پلوپز گازی صنعتی 23 لیترمی توانید 8 تا 16 کیلوگرم برنج را آماده و پخت نمایید؛ وزن دستگاه 23 کیلوگرم بوده و این دستگاه به شما کمک می کند تا برای 120 نفر برنج پخت نمایید. از دیگر ویژگی های این پلوپز می توان به بدنه ی یا نمای آن اشاره کرد که با رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشانده شده است البته داخل دستگاه دیگ آلومینیومی با کفی تفلون تعبیه شده و برای همین برنج به کف دیگ نمی چسبد. دستگیره ی روی درب پلاستیک و بدنه استیل بوده و از این دستگاه می توانید برای موسسات مختلف و آماده سازی پلوهای خوشمزه برای 120 نفر استفاده نمایید.

وزن نان داغ کن صنعتی S500و به صورت برقی و قابل اتصال به برق تک فاز شهری 220 ولت می باشد. می توانید به وسیله ی توری استیل دوار روی دستگاه انواع نان تست سه نان، تافتون، بربری، سنگک و لواش را تست و برشته کنید. نمای این دستگاه از جنس استیل بوده و کیفیت بسیار بالایی دارد، 1 عدد شلف توری نیز در جلوی دستگاه تعبیه شده تا نان های تست آماده شده داخل آن قرار بگیرد؛ علاوه بر این 1 عدد سینی استیل نیز در کف توستر تعبیه شده که محل جمع آوری تکه ها یا خاکستر نان است.



مشاهده پست مشابه : تامین پارچه های نسوز، عایق‌های مدولار برای ایمنی در تولید
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
راه اندازی آشپزخانه صنعتی راه اندازی آشپزخانه صنعتی کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 131
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 9
  • بازدید کننده امروز : 10
  • باردید دیروز : 28
  • بازدید کننده دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 154
  • بازدید ماه : 185
  • بازدید سال : 11781
  • بازدید کلی : 55461
کدهای اختصاصی